AIKUISTEN KURSSITOIMINTA KESÄ JA SYYSKAUSI 2022

Sini-Tuulia Aavio Ajankohtaista

UImahalli sulkee Juhannukselta ovensa huoltotöiden ajaksi ja aukeaa jälleen 1.8. maanantaina.

Kesän aikana, itse asiassa heti ensi viikolla, on mahdollisuus tulla tutustumaan avovesiuinnin tekniikaan, kun järjestämme kahden kerran avovesiuinti-kurssin Kirkkonummen Korsolammella.

Ilmoittautuminen on auki myClub- palvelussa, kurssin hinta on 30€.

Hallin auettua elokuun alusta alkaa heti ensimmäinen uinnin tekniikkakurssi, jonka aiheena on vapaauinti. Syksyn aikana on myös mahdollisuus kehittää muita uinnin lajeaja, sillä siellä on tarjolla omat kurssit, niin rintauintiin kuin selkäuintiinkin.

Tutut uinnin treeniryhmät Light ja Hard, jatkavat tutuissa paikoissa ja tuttujen vetäjien luotsaamina maanantai ja keskiviikko illoissa, niihin pääset ilmoittautumaan heinäkuussa 11.7 alkaen.

Vesipallotreenit pärähtävät käyntiin tiistai-illoissa 16.8 alkaen ja ilmoittautuminen vesipallo porukkaan alkaa niin ikään 11.7.

Lisäksi syyskaudella on tarjolla kahden eri tasoista juoksuryhmää sekä triathlon harrastajille oma uinnin treeniryhmä ja spinning.

Kaikki kurssit lisätietoineen sekä ilmoitatutuminen löytyvät www.gladius.fi. ja sieltä https://gladius.myclub.fi/groups/112/events?

Kannattaa myös seurata meidän sosiaalista mediaamme, sillä siellä ilmoitamme myös mahdollisista muista kesän ”tempauksista”! Kiinnostaisiko vaikkapa luonnonveden vesijumppa? Sellaistakin saattaa olla tulossa 😉

Liikunnallista, nautinnollista ja aurinkoista kesää!