Juhlavuoden terveiset Gladiuksen hallitukselta

Sini-Tuulia Aavio Ajankohtaista

Gladius Kirkkonummi täyttää tänä vuonna pyöreät kymmenen vuotta. Kymmenen vuotta sitten päätettiin aikaisemmin kaksi Kirkkonummella erillisenä toiminutta uimaseuraa yhdistää yhdeksi seuraksi, jonka nimeksi tuli Gladius. Kuluneet kymmenen vuotta ovat osoittaneet, että päätös oli oikea ja yhtenä seurana olemme pystyneet paljon enempään kuin kahtena erillisenä.

Kymmenen vuoden aktiivista ja monipuolista toimintaa on syytä myös juhlia. Tälle merkkivuodelle oli suunniteltu tapahtumia, juhlia ja näkyvyyttä, jotka kaikki on nyt koronan vuoksi jouduttu siirtämään myöhempään ajankohtaan – toivottavasti jo jossain vaiheessa tulevaa vuotta pystytään kokoontumaan ja juhlimaan normaalisti.

Onneksi loppukevään ja kesän toiminnan katkon jälkeen kurssitoiminta, kilpauinti ja seuran muu toiminta on syksyllä pystynyt jatkumaan jokseenkin normaalisti. Suhtaudumme tällä hetkellä myös luottavaisesti siihen, että näin pystymme jatkamaan koko loppuvuoden ja myös ensi vuonna. Mikäli tilanne kuitenkin muuttuu, reagoimme tarvittaessa nopeasti. On myös ollut ilahduttavaa huomata, että koronasta huolimatta vesiliikunta kaikissa muodoissaan kiinnostaa ja sitä ei koeta merkittävänä tartuntariskinä.

Olemme oppineet elämään ja toimimaan muuttuneissa olosuhteissa varsin hyvin. Jossain vaiheessa pystytään taas olemaan vapaammin ilman jatkuvaa taustalla olevaa pelkoa ja huolta. Gladiuksen tälle vuodelle suunniteltuja juhlia ja tapahtumia ei ole peruttu – ne on siirretty odottamaan turvallisempaa aikaa.

Erityisesti näissä olosuhteissa on tärkeää liikkua ja opetella uutta. Gladiuksessa haluamme tarjota sen mahdollisimman turvallisesti. Toivotamme kaikille turvallista, liikunnallista, iloista ja aktiivista loppusyksyä!

Gladiuksen hallituksen puolesta

Jorma Haapanen
puheenjohtaja