SYYSKAUSI KÄYNNISTYY VIIKOLLA 33

Sini-Tuulia Aavio Ajankohtaista

Kursseille on voinut ilmoittautua jo heinäkuun alusta ja lasten uimakoulut sekä vesirallit ovatkin jo melkoisen täynnä innokkaita uimareita!
Opettaja tilanteen muutokset ovat vaikuttaneet hieman nyt siihen, että kursseja on alunperin ollut näkyvillä aiempia aikoja vähemmän, mutta nyt siihenkin saatiin helpotusta ja uusia kursseja lapsille on lisätty myClub palveluun.
Uusille kursseille ilmoittautuminen alkaa huomenna perjantaina 6.8. klo 8.00.
Luettehan kurssikuvaukset huolellisesti ja ilmoittautuminen kurssille tehdään osallistuvan henkilön nimellä.

HUOM! Muistattehan ajoissa ennen kurssin alkua perua paikan kurssilta, mikäli osallistumis aikomusta ei ole! Lisäksi, mikäli teillä on useampi paikka ”varuiksi” varattuna, niin tsekkaattehan mille kurssille olette osallistumassa ja perutte ylimääräiset ajoissa pois. Näin mahdollisimman moni lapsi pääsee aloittamaan uintikurssin syksyyn. Ensimmäisen uintikurssi kerran jälkeen laskutamme koko kurssin hinnan, mikäli paikkaa ei ole peruttu.
PERUUTUKSET: seurakoordinaattori@gladius.fi ja viestiin kurssin nimi, ajankohta sekä osallistujan nimi.

Aikuisten uintikurssit alkavat myös samalla viikolla eli vko 33. Aikuisten toimintoihin mahtuu vielä hyvin mukaan! Tarjolla on uinnin tekniikkaa, uinnin treeniryhmiä sekä triathlon- ryhmän harjoituksia. Lisäksi vesipallo treenit jatkuvat tuttuun tapaan tiistai-illassa!
Myös kahden tasoista juoksu harjoitus ryhmää aloittaa syyskaudella.

Ilmoittautuminen kursseille myClub-järjestelmän kautta www.gladius.fi / myClub.
Tiedustelut: seurakoordinaattori@gladius.fi